Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Brief 16 19/20

In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen:

·         Hulp nodig

·         Meivakantie / opvang

·         Belangrijke data

 

 

Beste Ouders en/of verzorgers,

 

De cijfers van opnames in ziekenhuizen en op de IC’s laten zien dat we de goede kant opgaan. Gisteren was tijdens de persconferentie van de regering voorzichtig optimisme te horen.

Volgende week krijgen we te horen hoe we verder gaan en of het onderwijs weer mag gaan beginnen. We volgen alles nauwgezet.

 

Als team zijn we ook hard aan het nadenken over wat we moeten doen als de school weer open kan en mag gaan. Wij houden u op de hoogte en nogmaals volgende week zullen we het te horen krijgen.

 

Hulp nodig

 

Wij beseffen echt dat het voor u allemaal niet makkelijk is. Thuis werken, heel de dag de kids om je heen die dan ook nog moeten werken aan het schoolwerk. Mocht u hulp nodig hebben, aarzel niet en neem contact met ons op!

Mail naar info@geertgroote.nl of bel ons op 078 6 166 330.

Wij helpen u graag.

 

Meivakantie / opvang

 

Van 27 april tot en met 8 mei is het vakantie.

Als u tijdens de vakantie in de problemen komt met de opvang van de kinderen omdat u in een van de vitale beroepen werkzaam bent, dan kunt u contact opnemen met BSO  Oudelandshoek of met ons. Doet u dat wel op tijd.

Heeft u in de vakantie problemen dan kunt u altijd mailen naar info@geertgroote.nl of naar richard.lentze@skoba.nl. Nogmaals wij willen u graag helpen!

 

Veel succes en blijf gezond!

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens het team

Richard Lentze
Directeur