Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Brief 15 19/20

In deze extra nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen:

  • Bedankt voor de vele complimenten
  • Bereikbaarheid van de leerkrachten
  • Lesgeven op afstand ( Google Classroom)

Beste Ouders,

Zoals u gisteren heeft kunnen horen tijdens de persconferentie van het kabinet blijft de school t/m 28 april dicht. De meivakantie begint op 27 april dus de Geert Groote blijft dicht t/m 10 mei.
 In deze, voor iedereen, onzekere tijden blijven wij als Geert Groote ons best doen om onze leerlingen zoveel mogelijk onderwijs in een andere vorm te geven. We gaan nu wel een stuk verder in het les geven op afstand. U kunt dit onder het kopje lesgeven op afstand lezen.

Bedankt voor de vele complimenten

 Van veel ouders én leerlingen hebben we complimenten gekregen voor de snelheid en de mate waarin we onze leerlingen feedback geven zodat zij toch in een bepaalde structuur blijven. We zijn erg blij met deze berichten. Wij doen ons best.
Bedankt voor alle positieve berichten!

Bereikbaarheid van de leerkrachten

Veel van de leerkrachten zijn bezig met feedback en het beantwoorden van vele mails. Het team is druk bezig met het voorbereiden van de lessen, het klaarzetten op Snappet en/of boekjes en andere zaken. We hebben onze tijd daar hard voor nodig. We hebben daarom besloten dat de leerkrachten voor onze leerlingen en ouders bereikbaar zijn op werkdagen van 9.00 tot 11.00 en van 13.00 tot 14.00 uur.
Wij hopen op uw begrip.

Lesgeven op afstand (Google Classroom)

Vanaf volgende week maandag, 6 april, gaan we op Google Classroom instructiefilmpjes uploaden.
Alle ouders/leerlingen krijgen via Social Schools een aparte mailing over het aanmelden hiervoor.
Ik wil u, alle ouders, enorm bedanken. Wij kunnen niet zonder u en ik begrijp dat het niet altijd even makkelijk is om uw eigen kinderen te helpen!
Het is misschien een goed idee om een dagplanning te maken voor elke werkdag zodat de kinderen in een structuur en in een regelmaat blijven. Als u hulp nodig heeft aarzel dan niet mail, bel of schrijf een bericht via Social Schools! Wij helpen u graag.

Veel succes en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Mede namens het team
Richard Lentze
Directeur