Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Brief 4 19/20

In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen:

·         Nationaal Schoolontbijt

·         Oudertevredenheidsenquête

·         Gezonde School

·         Traktaties

·         Herhaling “Op tijd starten”

 

Nationaal Schoolontbijt

Volgende week vrijdag, 8 november, ontbijten we met alle leerlingen op school. De school doet dan weer mee met het Nationaal Schoolontbijt.

We willen aan u vragen om een bordje, bestek, een klein bakje (voor de yoghurt) en een beker mee te geven aan uw kind(eren). De groepen 1 en 2 krijgen alles van school dus aan hen hoeft u niets mee te geven.

 

Oudertevredenheidsenquête.

 

Vorige week heeft u een brief ontvangen waarin u werd gevraagd om een oudertevredenheidsenquête in te vullen. Bijna 50 mensen hebben de enquête al ingevuld, bedankt!

Als u het nog niet heeft gedaan wilt u dan zo vriendelijk zijn om deze in te vullen?

U helpt ons daar enorm mee.

 

Gezonde School

 

We zijn trots om u te kunnen vertellen dat we wederom een certificaat hebben behaald. Voor het onderdeel bewegen en sport ( o.a. de gymlessen van de school, sportdagen enz.) is het onderdeel behaald. Dankzij de inspanningen van meester Ronald is dit certificaat binnen. Het certificaat gezonde voeding is voor onze school voor drie jaar verlengd.

We hebben ook subsidie binnen gekregen om op het schoolplein een watertappunt te installeren. We houden u op de hoogte


 Traktaties

 

In het verlengde van de Gezonde School willen we u er nog een keer aan herinneren dat de school ook een traktatiebeleid heeft.

We willen het liefst een gezonde traktatie; voor voorbeelden kunt u terecht bij de onderbouw of op internet.

We houden vast aan echt één traktatie per keer. Worden er meer dingen meegegeven dan mag de leerling er één van kiezen, de rest gaat mee terug naar huis.

Wij hopen op uw medewerking.

 

Herhaling “op tijd starten”

 

Alle juffrouwen en meesters hebben iedere dag alle tijd nodig om onze leerlingen allerlei zaken aan te leren. Zij hebben hun tijd hard nodig.

 

Wij vragen u daarom om op tijd uw kind(eren) op school te brengen. Het is erg vervelend als de groepen steeds gestoord worden.

 

We moeten trouwens ook registreren wie er te laat komt in ons administratie systeem Parnasys. Dit systeem kan ook bekeken worden door Leerplicht. Als een leerling vaak te laat komt, moeten we dit melden.

 

Breng alstublieft uw kind op tijd naar school toe zodat wij allemaal om half negen kunnen beginnen.

 

 

Met vriendelijke groet,

Richard Lentze
Directeur