Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Brief 20 18/19

In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen:

·         Afwezigheid directeur

·         Fietsvaardigheidskunsten en het praktijk verkeersexamen

·         studiedag

·         Belangrijke data

 

Afwezigheid directeur

 

Sommigen van u hebben het waarschijnlijk al gemerkt. Richard Lentze, onze directeur, is tijdelijk afwezig. Afgelopen weekend is zijn vader overleden. Wij wensen hem en zijn familie veel sterkte toe.

 

Fietsvaardigheidskunsten en het praktijk verkeersexamen

 

De afgelopen weken zijn er weer verschillende praktijkverkeerslessen geweest.

Groep 3 en 4 gingen aan de slag met fietsvaardigheidskunsten. Het ging hierbij met name om de handen uitsteken, het kijken,  het starten en de noodstop maken. Groep 6 en 7 gingen aan de slag met slalommen, fietsbeheersing en het inhalen. Groep 8 heeft het praktijkexamen gefietst. Alle kinderen die meegefietst hebben zijn geslaagd voor het examen. Van harte gefeliciteerd. Groep 5 gaat in juli nog een verkeersbordenspeurtocht volgen.

Al met al drukke weken, de kinderen hebben hard geoefend, het verschil tussen links en rechts was soms nog een puntje van aandacht, evenals het wegrijden en het goed kijken over de schouders. Voor volgend jaar zijn we nog op zoek naar een enthousiaste ouder om de werkgroep verkeer te versterken. Voor meer informatie, spreek juf Yvonne eens aan of Tamara van Vliet ( moeder van Carmen (gr.8) en Demi (gr. 5))


 

Studiedag

 

Dinsdag 11 juni zijn de kinderen vrij. Wij hebben dan een studiedag. Wij gaan ons verder verdiepen in gesprekken met kinderen. Ook gaan we onderzoeken hoe we de kinderen nog effectiever kunnen laten zelfstandig werken.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Geert Groote

 

Belangrijke data:

 

10 juni                                     Pinksteren

11 juni                                     studiedag alle groepen vrij

28 juni                                     studiedag alle groepen vrij