Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

School op Seef

Tot onze spijt was er in de vorige nieuwsbrief een bericht vergeten. De verkeersgroep heeft een verlichtingsactieactie gehouden en wilde u daar graag ook verslag van doen.

Veilige start van 2018 : veel licht op de fiets.

Dinsdag 9 januari heeft de verkeersgroep alle leerlingen die op de fiets naar school kwamen beloond met een kleine attentie. Alle fietsen kwamen met werkende verlichting aan op het schoolplein. Dat is een groot compliment waard voor de leerlingen en de ouders. Tot ons grote plezier zagen we ook lichtjes aan een rugzak, lichtjes in schoenen en zelfs twee fietsen met compleet verlichte wielen.

       

De leerlingen die lopend naar school kwamen vergeten we uiteraard niet. De komende maanden zullen er weer acties zijn waarbij we ook voor de voetgangers aandacht en een attentie hebben. Bijvoorbeeld bij het zebrapad op de Stadspolderring. Samen met de verkeerslessen in de klassen hopen we de aandacht vast te houden voor een veilig verkeer voor onze leerlingen. We zijn niet voor niets een school met het 'School op Seef'-label.
Mocht u het leuk vinden om ook eens mee te helpen met één van de acties dan bent u van harte welkom. Als u zich aanmeldt bij de leerkracht van uw kind dan nemen we contact met u op. Omdat alle ouders in de verkeersgroep dit vrijwillig doen zorgen we er voor dat het niet te veel tijd kost. Samen met elkaar zetten we kleine stapjes naar een veiliger verkeer. Wist u bijvoorbeeld dat door de inzet van de verkeersgroep het bord bij het zebrapad een stuk naar voren is geplaatst op een losse paal? Hopelijk zien de automobilisten onze zebra nu ietsje eerder.

De verkeersgroep zet zich vrijwillig in voor veiliger verkeer voor alle leerlingen en ouders van de Geert Groote. In dit schooljaar zullen zij vaker met vrolijke acties aandacht vragen voor veiliger verkeer.

Met vriendelijke groet,
Richard Lentze
Directeur