Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuwsbrief 11 12-01-2018

Beste Wensen

2018 is al weer 11 dagen oud maar toch wil ik u allen de beste wensen en veel gezondheid toewensen voor het nieuwe jaar.

Website

Een aantal ouders was het al opgevallen dat de website van de school eruit lag. De reden hiervoor is dat we over zullen gaan naar een andere website hostingprovider. Onze excuses dat het niet helemaal vlekkeloos verloopt. Op dit moment is de oude site weer in de lucht. In de komende weken zal de website echt overgaan naar de nieuwe versie.

Aanmelden nieuwsbrief

Omdat de nieuwe site op een andere manier met de nieuwsbrieven omgaat, willen wij u vragen u opnieuw in te schrijven voor de nieuwsbrief. U gaat dan naar het kopje nieuws en kiest daar voor het submenu nieuwsbrieven. Hier vult u in het bovenste vak uw naam en in het onderste vak uw e-mailadres in.

Open dag

Op vrijdag 16 februari is het open dag op de Geert Groote. Iedereen die erover denkt zijn kinderen bij ons op school op te geven is van harte welkom om te komen kijken. Als u mensen kent die nog een goede basisschool zoeken geef dan de datum door van onze open dag. Alvast bedankt! Om half tien start de open dag met een informatieve presentatie. Hierna volgt een rondleiding door de school. Om 11 uur is het programma afgelopen.

Belangrijke data

5 februari   maandag   eerste rapport groep 1 en 2 
9 februari vrijdag Carnaval
16 februari vrijdag open dag
5 t/m 22 februari SchoolBreed Project
22 februari donderdag Inloop middag – avond School Breed Project
26 februari t/m 2 maart   Voorjaarsvakantie
           
Tot zover het nieuws.
Een heel fijn weekend.
Met vriendelijke groet,
Richard Lentze
Directeur